Az alapító levele

El sem tudom hinni, hogy a kapusiskolánk már 15 éve folyamatosan működik és egyre bővül!

 


(Me far right at the hugley succesful 2011 J4K Residential)

Én nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy profi bajnokságban védhettem, de ezt köszönhetem azoknak az edzőimnek akik segítették a pályfutásomat. Ezek kőzé tatozott több nagy név is a labdarúgás világából, mint például Peter Schilton, Peter Bonetti, Neville Southall vagy éppen a kapuslegenda Gordon Banks.

És most jött el az én időm, hogy átadhatom tudásomat a fiatal generációnak, hogy ők is minéltöbben elérjék a céljaikat a professionális bajnokságban való szereplést.

Amióta a J4K működik több mint 400 kapus jutott el direkt vagy indirekt módon rajtunk keresztül profi csapatokhoz. Ezenfelül már több, mit 15 országban és 5 kontinensen is működnek kapusiskoláink.

Most az álmom az lenne, hogy legalább 1000 kapust juttatnánk el profi csapatokhoz és segítsem minél több edző fejlődését világ szerte.

A J4K módszereit már több kapusiskola megpróbálta utánnozni, de egyik sem lett annyira sikeres, sőt néhány kapusiskola már közben meg is szűnt. Ez azért történt így, mert mi kapuscentrikusak vagyunk míg más iskolák főleg a fizetséget részesítik előnyben.

+.

Kérlek nézzetek körül a weboldalunkon és Ti is láthatjátok mennyire sikeresek kapusiskoláink, ami új és új erőt ad nekünk edzőknek a midennapi munkához.

Kapusaink száma akik elkerültek profi bajnokságokba egyre csak növekszik….

Szóval szeretnél Te is a következő J4K sikertörténet lenni?

Én hiszem, hogy a következő 10 évben még többet tudunk adni kapusainknak és igazából a mi sikertörténetünk is csak most kezd íródni.

Ray Newland

© Just4Keepers Hungary 2019