Legyél Mentálisan Erős a kapuban

Become Mentally Strong as a Goalkeeper

Free Video Course

Jelentkezz be erre ay ingyenes tréning videó kurzusra, amelyet tudomásunk szerint egyenlőre csak a J4K  készített el  kapusainak az interneten!

Ha olyan kapus vagy aki be szeretne kerülni a profi labdarúgás körforgásába vagy szülő esetleg edző vagy aki szeretné fejleszteni kapusa tudását, akkor ez a kurzus szintén szól Neked is!

Ahhoz, hogy Te a LEGTÖBBET  tud magadból kihozni a mérkőzések, edzések folyamán akár nemzetközi vagy amatőr szinten is, a legfontosabb dolog amit el kell sajátítanod, hogy MENTÁLISAN FELKÉSZÜLT LEGYÉL a kihívásokkal szemben!

There is NO short cut to this subject, and I will go as far to say, if you do not get your mind strong as a goalkeeper, FORGET playing professionally

Jó hírrel szolgálunk azoknak, akik fejleszteni zeretnék koncentrációképességüket, mert ezen a tanfolyamon már egy nyolc éves diák is részt vehet és 10 hét ingyenes tanfolyam alatt biztos előrehaladás tapasztalhat saját magán!

Tehát az INGYENES 10 hetes video kurzus:

Én Ray Newland Just4keepers alapitója az eltelt 21 év alatt rájöttem, nincs nagyobb boldogság számomra, mint kapusokat képezni, tanitani. Ezért alapitottam meg 12 évvel zelőtt a J4K kapusiskolát, amelyben közel 250 szakképzet kapusedző végzi a munkát világszerte páratlan sikerrel. Tiz éves profikapusi tapasztalataimat én is a hires kapuslegandáknak köszönhetem úgy mint Neville Southall , Peter Bonetti , Peter Shilton , Joe Corrigan és az egyetlen Gordon Banks, akik megtanitottak arra, hogyan kell magas szintű focit  játszani.

Itt az ideje, hogy Te is hozzájussál az ingyenes videóhoz, amelyből elsajátihatod a létfontosságú kapuskészségeket, amelyhez nem kell mást tenned, csak visszajelezni az e-mailon keresztül. Visszajelzéseket várok az észrevételeidről, a kurzusok műkődéséről is.

And I am now going to teach YOU!!!

So in this FREE 10 week video course, through myself, YOU TOO will learn these vital skills from these legend goalkeepers that WILL give you the edge over your competition.

I am doing this course completely free of charge, so the only thing I ask is you email the links I send you to fellow goalkeeper friends. Please remember, keepers union, goalkeepers need to help each other, so please do the decent thing and forward any links I send you onto others. Also please send me your feedback and comments about this course, as it will help me when I do future courses for you.

I am a million percent confident you will get a lot from this 10 week video course!

So to get this FREE course please subscribe on the right.

© Just4Keepers Hungary 2019